2019 - De laatste uurtjes op de latten.

Het einde van deze fantastische reis nadert...jammer genoeg. In het begin van de week konden de meeste leerlingen met moeite hun evenwicht houden op de latten. Het is dan ook super om te zien hoe ze nu gezwind naar beneden glijden.

Als afsluiter kregen alle leerlingen hun diploma van hun moni.  Maar ook de leerlingen bedankten hun skileraar op hun manier. We onderschepten de tekst die groep 9 voor hun moni voorlazen:

Beste quinten,

Onze legend, lieve, beschermende, leuke, chille, sportieve, behulpzame, creatieve, sociale, vriendelijke en stoere moni. We hebben veel bijgeleerd in deze toffe week. Je hebt ons leren carven en dat maakt ons echte racers. We hebben deze week veel gelachen en plezier gemaakt, met de gekste spelletjes zoals de pirouettes, het basketten en de boswegels. We hebben er allemaal samen van genoten en daarvoor willen we jou heel graag bedanken. We willen ons ook nog eens excuseren dat we niet altijd even mooi in een rijtje stonden . Heel veel suc6 volgende week we zullen je allemaal heel hard missen en nog eens dikke merci


De laatste uren in Lappach waren nog druk: skihelm, -stokken en -latten werden terug binnengebracht. Iedereen nam nog een laatste douche en de valiezen werden gemaakt.De week is voorbijgevlogen. Iedereen is moe maar voldaan. Ook de begeleidende leerkrachten blikken terug op een prachtige week. Het is fantastisch - dit woord werd al vaak gebruikt deze week, maar dat is het ook - om met zo'n groep jongeren een week samen te leven. De energie die je daardoor krijgt...daarvoor doen we het.


We rijden nu terug naar huis en hopen op een behouden thuiskomst.
Geniet nog van de fantastische verhalen van jullie fantastische kinderen!
Het skiteam.De laatste foto's vind je hier.
In de loop van volgende week worden de albums zeker nog aangevuld met extra foto's en enkele filmpjes.