2019 - Ook vandaag is alles prima verlopen

Ook vandaag was het een bewolkte dag. Maar alles is prima verlopen.
Iedereen ging met volle moed nieuwe uitdagingen aan. We zagen weer veel lachende gezichten.

Groepjes 1 tot en met 5 waren aan de beurt om de rodelbaan naar beneden te gaan.

Er was ook tijd voor een groepsfoto.Als afsluiter gaan we met z'n allen naar de disco, om nog een laatste keer uit de bol te gaan.


Skigroep 5, 6 en 7 laten we nog eventjes aan het woord.

Groep 5

Hallootjes! Alles is hier super mega leuk. We hebben hier al veel beleefd met onze moni Cloë. Ze is trouwens super leuk. Ze heeft ons al heel veel bijgeleerd. 
We hebben ook al veel gelachen, ook met ons vallen. We zijn al van de blauwe en rode piste geweest. Dat ging al redelijk vlot. De zeteltjesliften zijn leuk, maar om er uit te geraken, is een ander verhaal ;-) Vele groetjes van groep 5!

Groep 6

Het is de vijfde dag dat we skiën. We hebben al veel bijgeleerd e veel grenzen verlegd. Vandaag gingen we van het hoogste punt tot het laagste punt ( 2500m - 1800m). We hebben vandaag voor de eerste keer de zwarte piste gedaan Ook de moni is zeer tof en lief. Ook de groep is tof!

Groep 7

Onze moni is zeer grappig en leuk . Hij houdt rekening met iedereen De pistes liggen niet altijd even goed. 
De busrit is altijd heel leuk!
Er is een super toffe sfeer en we leren veel bij. Er is veel ambiance. De muziek is top!!! De avondactiviteiten zijn heel leuk.
Ook al gaat het skiën niet voor iedereen even goed, de sfeer zit altijd prima!Wil je onze avonturen van vandaag bewonderen, klik dan hier.